Concluzii Modulul I al proiectului “Servicii integrate de export, pentru IMM-urile din România”

Data:

Marti, 24-07-2018

Ora începerii:

10:00

Localizare:Palatului Patriarhiei, sala Conventus

Avem deosebita plăcere să vă invităm la evenimentul care marchează încheierea primului modul al proiectului “Servicii de export pentru IMM-urile din România”, dedicat instruirii firmelor, în cadrul căruia vor fi analizate rezultatele intermediare și sustenabilitatea Centrelor de Afaceri de Export (CAE). Evenimentul va avea loc pe 24 Iulie, la București, în incinta Palatului Patriarhiei, sala Conventus, începând cu ora 10:00.

La finalul primului modul au fost selectate firmele care vor participa la modulul al doilea, „Activități de participare la târguri internaționale”, care a debutat cu pregătirea pentru cele șase târguri selecționate, pentru a asigura o lansare cu succes pe piețele externe. În plus, cu scopul de a susține firmele la export, în această etapă se vor organiza activități de promovare a produselor pe piețele țintite și sesiuni de matchmaking.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute și posibilitățile de dezvoltare și sustenabilitate a  Centrelor de Afaceri pentru Export, aflate în fața provocării de a folosi experiența acumulată pentru a permite continuitatea serviciilor după finalizarea proiectului și crearea unui model de afaceri replicabil în celelalte regiuni ale României.

Detalii eveniment

Data: Marti, 24-07-2018

Ora: 10:00

Localizare:

Palatului Patriarhiei, sala Conventus

ÎNSCRIERE LA EVENIMENT