Romanian Organic Products @ Biofach China 2019

Data:

Joi, 16-05-2019

Ora începerii:

9:00

Localizare:Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center

România s-a bucurat în ultima jumătate de an de o promovare susținută a potențialului său în materie de agricultură ecologică, prin participarea sub pavilionul „Romanian Organic Products” la mari târguri de profil care vizează piețe puternice: Orientul Mijlociu (MENOPE Dubai - decembrie 2018), Europa (Nürnberg – februarie 2019) și se pregătește să participe la târgul Biofach China (Shanghai – mai 2019). Mai mult, la târgul Biofach din Shanghai, România va avea statutul de ”țara anului”, fiind reprezentată de o delegație numeroasă, de peste 50 de producători, din care 17 cu stand propriu.

Organizarea pavilionului României este parte din proiectul “Servicii integrate de export pentru IMM-urile din România”, prin care se derulează activități de susținere a creșterii competitivității la export a agriculturii ecologice, finanțat în cadrul Programului de Cooperare Elvețiano-Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse. 

Prezența la târg are rolul de a pune pe harta europeană a atenției consumatorului chinez bogăția produselor ”made in Romania”, pe lângă deja bine consolidatele pe piața locală produse de proveniență germană, daneză sau franceză. În ambianța horelor tradiționale aduse live de maestrul Nicolae Voiculeț, în calitate de ambasador cultural al României, produsele autohtone joacă și ele rolul de ambasadori ai unui stil de viață sănătos dintr-o zonă care are nevoie să fie prezentată în profunzime chinezilor. De la miere la suplimente alimentare pe bază de cătină sau polen, de la cosmetice din lavandă sau lapte de capră la gemuri și sucuri din fructe de pădure, de la ulei presat la rece la vinuri, din struguri, dar și din coacăze, toate acreditate la standardele ecologice europene, pavilionul României este un simbol al abundenței locale.

Vă invităm să ne vizitați pavilionul Romanian Organic Products în Hala 3, Stand C30, pentru a explora produse autentice românești!

Detalii eveniment

Data: Joi, 16-05-2019

Ora: 9:00

Localizare:

Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center

ÎNSCRIERE LA EVENIMENT