Romanian Wood Crafts @ HomeDesign Autumn Budapesta

Data:

Vineri, 12-10-2018

Ora începerii:

9:00

Localizare:Budapesta, Ungaria

În numele delegației Romanian Wood Crafts, vă adresăm invitația de a ne vizita standul la HomeDesign Autumn, Budapesta, 12 – 14 octombrie a.c. Inițiativa Romanian Wood Crafts, parte a Proiectului „Servicii Integrate de Export pentru IMM-urile din România”, cofinanțat prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, își propune să sprijine producătorii români de mobilă să devină mai competitivi pe piețe externe.

Va fi plăcerea nostră să vă prezintăm cei 12 expozanți, care se remarcă prin cunoașterea prelucrării lemnului, moștenită din tată în fiu, într-un stilul tradițional românesc reinterpretat conform celor mai actuale tendințe. Delegația Romanian Wood Crafts include producători de mobilier de tip “inteligent” precum Ami White, cu o ofertă de paturi de tip BoxSpring cu sisteme electrice integrate și Lux Artim, cu mobilier de bucătărie cu electrocasnice controlate prin comandă vocală și senzori de deschidere automată a sertarelor. Din aceeași categorie a mobilierului pentru locuințe, Xilopal, RGS, ABC Sleep Concept și Biomobila au prezentat colecții de mobilier cu finisaje ecologice, din lemn masiv, cu o interpretare personală a tendințelor în design.  

Segmentul mobilierului pentru copii este ofertat de producatorii Timural și Amik, care vor expune mobilă din elemente naturale și jucării cu rol educativ, adresat atât familiilor, cât și grădinițelor sau creșelor. Cu un design inspirat de simplitatea și durabilitatea asigurate de lemnul masiv, BodMob va expune mese și mobilier tapițat, în timp ce Tapisal a completat oferta cu balansoare cu accente tradiționale. Uniprod propune pieței din Ungaria o ofertă de jaluzele și soluții de umbrire a ferestrelor din lemn masiv, pictat într-o diversitate de variante cromatice. Dedicat mobilierului comercial, Grapthec va prezenta soluții care pot fi personalizate nevoilor fiecărui client.  

Vă așteptăm la The Talks, un panel de discuții pe tema colaborării regionale în domeniul producției și designului de mobilă, în 12 octombrie 2018, ora 15:00, în standul delegației Romanian Wood Cratfs (Hala G, Stand 403A).

Detalii eveniment

Data: Vineri, 12-10-2018

Ora: 9:00

Localizare:

Budapesta, Ungaria

ÎNSCRIERE LA EVENIMENT